Τεχνολογία Amplex Plus

Η Amplex Plus είναι πατενταρισμένη επιστημονική τεχνολογία που παραδίδει υψηλής καθαρότητας και απόδοσης εξωσώματα και ισχυρούς GF (αυξητικούς παράγοντες). Τα συστατικά αυτά προέρχονται από οργανικό βοοειδές πρωτόγαλα, του οποίου η συγκομιδή γίνεται αρκετές ώρες μετά τον τοκετό. Η Τεχνολογία AMPLEX Plus είναι πλήρως ασφαλής για εφαρμογή στον χώρο της Αναγεννητικής Ιατρικής και Αισθητικής, όπως απέδειξαν εκτεταμένες έρευνες και κλινικές μελέτες.

Purasomes

Τα Purasomes είναι ένας συνδυασμός 20 δισεκατομμυρίων Εξωσωμάτων υψηλής καθαρότητας και 20 ισχυρών GF (αυξητικών παραγόντων), που προέρχονται από οργανικό βοοειδές πρωτόγαλα και παράγονται στην Ιταλία, με τη χρήση της τεχνολογίας Amplex Plus. Τα Purasomes επαναπροσδιορίζουν την κυτταρική δραστηριότητα και ενισχύουν την κυτταρική ανανέωση σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Οργανικά, πανίσχυρα, ασφαλή.

Skin Glow Complex Σύμπλεγμα Λάμψης του δέρματος

Περιέχει μοναδικούς συνεργικούς συνδυασμούς φιλικούς για το δέρμα, λευκαντικούς παράγοντες και ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά που συντελούν στην αναδόμηση του δέρματος.

Reverse

Παρεμποδίζει τη σύνθεση μελανίνης και τη μεταφορά μελανοσωμάτων, μειώνει σημαντικά τον σχηματισμό χρωστικής και την παραγωγή μελανοφιλίνης.

 

Revive

Επανορθώνει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, υποστηρίζει την κολλαγονογένεση, συντηρεί τη σφριγηλότητα και αναζωογονεί το δέρμα προσφέροντας λάμψη και ζωντάνια.

 

Rebuild

Δημιουργεί προστατευτικό δερματικό φραγμό διαρκείας και προσφέρει ισχυρό αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία.

 

Τι περιέχει
  • 200 mg GF (Αυξητικοί Παράγοντες)
  • 20 Δισεκατομμύρια Εξωσώματα
  • 50mg of HMW HA (ll00-1400kDA)
  • 50mg of LMW HA (80-lOOkDa) Lumina
  • Βλαστοκύτταρα από τον σπόρο του Ροδιού
  • Συμπυκνωμένο σταθερό παράγωγο βιταμίνης C
  • Αντιοξειδωτικά
  • Πεπτίδια

Skin Nutri Complex Σύμπλεγμα Θρέψης του δέρματος

Σχεδιάστηκε για την αναζωογόνηση του “κουρασμένου” δέρματος και την κυτταρική ανανέωση.

Reprogram

Εφαρμόζεται σε ώριμο, ξηρό με γήρανση και φωτογήρανση δέρμα και ενισχύει δραστικά την κυτταρική λειτουργία.

 

Repair

Επανορθώνει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, υποστηρίζει την κολλαγονογένεση και συντηρεί την σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος.

 

Reverse

Θρέφει το δέρμα σε βάθος λόγω της δυνατότητας διείσδυσης και προάγει την αγγειογένεση και τον σχηματισμό νέου ιστού.

 

Restructure

Ανανεώνει την ποιότητα του δέρματος και ενισχύει τον δερματικό φραγμό με αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται ανανεωμένο και σφριγηλό.

3 αποδεδειγμένα οφέλη του NC150 στη θεραπεία αντιγήρανσης

Ενεργή αναζωογόνηση του δέρματος
Συνεργικά αποτελέσματα από τα θρεπτικά συστατικά και το υαλουρονικό οξύ που προάγουν την διαδικασία επούλωσης των βλαβών του δέρματος και επιταχύνουν την κυτταρική ανανέωση.

Ενεργή Ενυδάτωση
Το εξωγενές υαλουρονικό οξύ έχει σημαντικές υγροσκοπικές ιδιότητες και γεμίζει το κενό μεταξύ των ινών κολλαγόνου της κυτταρικής μήτρας, μειώνοντας την απώλεια της υγρασίας.

Βελτίωση του δερματικού τόνου
Το υαλουρονικό οξύ προκαλεί τη δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα ένα υγιές, λαμπερό και καλύτερα οξυγονωμένο δέρμα.

Hair & Scalp Complex Σύμπλεγμα Τόνωσης του τριχωτού της κεφαλής

Εμπλουτισμένο με βιοενεργούς παράγοντες, στοχεύει απευθείας τους θύλακες με τέλεια ακρίβεια. Σχεδιασμένο για την τριχόπτωση, υποστηρίζει την επιγενετική επαναφορά του βολβού της τρίχας, ανανεώνει και ενεργοποιεί τους θύλακες επαναφέροντας τη φυσιολογική τους λειτουργία.

Remodel

Επαναφέρει την ισχύ των τριχοθυλάκων, καταπολεμά την τριχόπτωση και αναδομεί τις τρίχες.

 

Reset

Αναδομεί το μικροπεριβάλλον των θυλάκων των τριχών.

 

Restore

Αποκαθιστά τον ρυθμό ανάπτυξης μαλλιών και ρυθμίζει τη δημιουργία της τρίχας και τις φάσεις ανάπτυξης.

 

Redefine

Καθορίζει την ποιότητα των νέων τριχών, διασφαλίζοντας υγιές και ενυδατωμένο τριχωτό της κεφαλής για ισχυρότερα και πυκνότερα μαλλιά.