Λιπογλυπτική
Κοιλιοπλαστική

Η Αισθητική και Επανορθωτική πλαστική χειρουργική επέμβαση πραγματοποιείται για τη θεραπεία δομών του σώματος που επηρεάζονται αισθητικά ή λειτουργικά από συγγενείς ανωμαλίες, αναπτυξιακές ανωμαλίες, εγκαύματα, τραύμα, λοίμωξη, όγκους ή ασθένειες.

Συνήθως γίνεται για τη βελτίωση της λειτουργίας και της ικανότητας, αλλά μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί για να επιτευχθεί μια πιο τυπική εμφάνιση της προσβεβλημένης δομής.

Μικροεπεμβάσεις αφαίρεσης σπίλων, αφαίρεση αιμαγγειώματος/αγγειακών βλαβών, αφαίρεση κύστεων, αποκατάσταση θηλωμάτων, αποκατάσταση κοκκιωμάτων εντάσσονται όλες στα πλαίσια της επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής και ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να τις θεραπεύσει είτε χειρουργικά, είτε με laser.

Διορθώστε το αισθητικό σας πρόβλημα! Εμπιστευθείτε τον πλαστικό χειρουργό Τριαντάφυλλο Βρύζα , για ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα, σε λογικό κόστος!

Εμπιστευθείτε την πείρα και την άρτια επιστημονική κατάρτιση του πλαστικού χειρουργού Τριαντάφυλλο Βρύζα και εξετάστε μαζί του τα ενδεχόμενα για: επέμβαση μικροχειρουργικής, επανορθωτική χειρουργική, επανορθωτική μικροχειρουργική, μικροχειρουργικές επεμβάσεις μεταφοράς ιστών -όπως μικροχειρουργική αποκατάσταση ελλειμμάτων/δερματικών ελλειμμάτων-, αλλά και μικροχειρουργικές επεμβάσεις για θεραπεία τραυματισμών.